Väder

Print This Page
Paris har ett relativt stabilt väder året runt. Med stabilt så menar vi att när det väl är soligt, så håller det ofta i sig i längre perioder. Tyvärr gäller detsamma när det regnar, vilket det gör då och då året om.Somrarna är heta och fuktiga medan vintrarna är blåsiga och kan bli väldigt kalla. Under såväl höst och vår så är klimatet dock oftast milt.Det är bäst att besöka Paris strax innan eller efter högsommaren, då det fortfarande är ganska varmt, och den värsta sommarhettan antingen inte har kommit igång eller redan har passerat. De månader vi då pratar om är andra halvan av April till och med hela Juni och hela September samt första halvan av Oktober, men detta är ju dock givetvis en smaksak och Paris är ett intensivt resmål för turister under samtliga årstider.
Clear
Friday 01/18 10%
Clear
Mostly clear. Low -1C.
Snow
Tomorrow 01/19 60%
Snow
Mainly cloudy with a mixture of rain and snow showers developing in the afternoon. Cold. High 4C. Winds SE at 10 to 15 km/h. Chance of precip 60%.
Overcast
Sunday 01/20 20%
Overcast
Overcast. Cold. High 6C. Winds NNE at 10 to 15 km/h.
Clear
Monday 01/21 0%
Clear
Mainly sunny. High 4C. Winds light and variable.
Snow
Tuesday 01/22 90%
Snow
Rain and snow in the morning. The rain and snow will change to rain showers in the afternoon. High 4C. Winds SW at 15 to 30 km/h. Chance of precip 90%.
Snow
Wednesday 01/23 40%
Snow
Occasional snow showers mixing with rain in the afternoon. High 4C. Winds NW at 10 to 15 km/h. Chance of precip 40%.

 

Årlig statistik

Temperatur i rött (Celcius) och luftfuktighet i blått (%):

Väder statistik Paris

Comments are closed.