Shopping

Print This Page

Tips

  • Januari rean varar ofta en bit in i februari och innebär att många varor ligger upp till 70% lägre i pris. Glöm inte heller att du som turist kan få momsavdrag i vissa affärer. Du måste då be om en speciell VAT blankett från säljaren (gäller enbart icke-EU medborgare).
  • För riktigt bra lågpris shopping, besök affärerna på Boulevard Saint Michel. Mycket låga priser och likväl väldigt moderiktigt utbud.

Guidade shopping turer

Paris Shopping: Rabatterad Couture

Paris är mode, så varför inte passa på att shoppa kläder av cotoure kvalité till ett rabatterat pris? På denna guidade shoppingtur, kan du köpa kläderna du alltid drömt om, till exeptionellt låga priser. Köp berömda cotoure märken, såsom Chanel, Vuitton och Dior!

Köp biljetter här: Paris Shopping Tour

Parfym Workshop i Paris

Lärorik workshop i parfymens huvudstad: Lär dig om parfym, dess historia och heta trender. Skapa sedan flera parfymer själv, under ledning av en av Paris ledande parfymexperter.

Köp biljetter här: Parfym Workshop i Paris

Perfym Workshop i Paris

Shopping för tonåringar

Letar ni efter någonting som bara skriker ”Jag köpte den här i Paris”? På denna rundtur besöker ni platser som enbart Paris extrem ashopaholics känner till. Den guidade turen är populär för såväl tonåringar som deras mammor!

Köp biljetter här: Teen Shopping and Fashion Accessories Tour in Paris

Teen Shopping and Fashion Accessories Tour in Paris

Budget shopping

De flesta fransoser handlar själva inte sina kläder hos märkesaffärerna utan på Tati. Priserna här är låga samtidigt som kläderna håller en förvånansvärt bra kvalité. I Barbes finns en stor sådan butik, och det finns flera utspridda över Paris; bl.a. här: Opera, La Republique och Temple. Klicka här för karta.  Tati butikerna har öppet mellan kl 10-19 under vardagar och kl 9.15-19 på lördagar.

Några utvalda butiker

Le Bon Marché

Webbpats

Address: 22, rue de Sèvres, Paris, France 75007
Telefonnummer: 01 44 39 80 00
Öppettider: Måndag-Onsdag 9:30-19:00, Torsdag 10:00-21:00, Fredag 9:30-19:00, Lördag 9:30-20:00, Söndag: Stängt

En av de mest berömda affärerna i Paris som dessutom ligger granne med en fantastisk saluhall där man kan köpa fina viner och gourmet ingredienser. Le Bon Marché säljer mest designer kläder för såväl män och kvinnor, samt kosmetika och hushållsprodukter.

Marché aux Puces de Clignancourt

Webbplats

Address: av de la Porte de Clignancourt, Paris, France 75018
Öppettider: Lördag-Måndag 9:00-19:00

Världsberömd loppmarknad där man kan hitta spännande och ovanliga souvenirer. Det är inte rekommederat att gå hit om du har bråttom, eftersom du bör ha möjlighet att lägga ett antal timmar vid ett besök.

Comments are closed.